Hoe het werkt

Bezorging

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via lanaexclusief@me.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Voor producten op maat gemaakt die u via deze webwinkel koopt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wanneer er een artikel (vb trui, wol,…) met korting gekocht wordt kan deze NIET teruggezonden worden. Geen retour op kortingen!


Wat kost een levering?

Alle prijzen zijn definitief , ze zijn inclusief BTW. Verzendingskosten bij bestellingen onder de 70€, bedragen 6€(BE) en 10€(NL). Vanaf 70€ gratis verzenden .
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle producten worden uit voorraad geleverd. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.
Handmade Knitwear is met de hand gebreid en wordt pas na bestelling gemaakt. We proberen altijd tussen de 8 - 14 dagen te leveren. Indien in voorraad , binnen de 5-8 werkdagen. Levering verloopt via de pakketbezorger van Bpost. Indien je nog vragen hebt over een levering neem dan contact op dan informeren we je zo snel mogelijk.

Verzendingen naar buitenland.

Lana-Exclusief verzend wereldwijd. Voor verzendingen in het buitenland rekenen wij de volgende kosten per bestelling bij:
- € 12,00: Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Groot-Brittannië, Italië, Zweden, Slowakije, Slovenië, Spanje, Hongarije

Heb je wat hulp nodig bij je bestelling?

Geen probleem, stuur ons een berichtje en we helpen je snel verder!

Neem contact op